Labdarúgás

2022.10.14. 09:59

Idegenben játszanak hétvégén a debreceni megye I.-es csapatok

A kis DEAC a Kaba, míg a DASE a Monostorpályi otthonában lép pályára szombaton.

Forrás: deac.hu

Katona László együttese fájó vereséget szenvedett előző héten, legényei hazai pályán maradtak alul az alsóházi Létavértes ellenében – emlékeztet a DEAC honlapja. A DEAC II. hétvégén kiköszörülheti a csorbát, ehhez a közvetlen rivális, az egypontos lemaradásban lévő Kaba otthonából kellene elhozni mindhárom pontot. A kék-fehérek is vereséggel hangolódtak a szombati párharcra, mivel mindkét fél visszatérne a győztes útra, egy jó mérkőzés várható.

Nem a legszebb arcát mutatta előző héten Kovács Miklós csapata, ez pedig vereséghez vezetett, a BUSE három ponttal távozott Debrecenből. A következő játéknapon javíthat a DASE, ám ez nem lesz egyszerű küldetés, ugyanis a bajnoki címre hajtó Monostorpályi lesz a szombati ellenfél. Bár a vendéglátók a párharc esélyesei, a debreceni gárda boríthatja a papírformát. Egy győzelem akár dobogót is érhet, szerencsés esetben a harmadik fokára léphetnek fiaink.

Megyei I. osztály, felnőtt, 10. forduló

Kaba – DEAC-II

10.16. 13:30, Kabai Sportpálya

Monostorpályi – DASE

10.16. 13:30, Vágó András Sporttelep

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában