2–1

2022.10.25. 11:33

Az Újfalu nyerte a megyei futsalrangadót

Forrás: deac.hu

A Berettyóújfalu és a DEAC futsalosai is jó hangulatban várhatták a megyei rangadót, hiszen előbbiek ebben a szezonban eddig csak egyszer kaptak ki az NB I.-ben, míg utóbbiak az előző négy fordulóban veretlenek maradtak. A debreceniek keretébe természetesen bekerült az a Tóth Attila, aki nyáron pont az MVFC-től tért vissza, olvasható a deac.hu beszámolójában.

A kezdeti „tapogatózás” után az ötödik percben Rafinha megpattanó lövése kötött ki a debreceni kapuban, ezzel megszerezte a vezetést a házigazda. A folytatásban mindkét oldalon akadtak lehetőségek, ám sokáig úgy festett, hogy 1-0 fog szerepelni az eredményjelzőn a szünetben. Aztán megint Rafinha villant, így már kettővel ment a Berettyó.

A pihenőt követően sem potyogtak a találatok, amit az újfaluiak kevésbé bántak a fórjuk birtokában. A harmincötödik minutumban Harmati Tamás köszönt be, ezzel szépített a DEAC, ám a hátralévő időben az egyenlítés nem jött nekik össze.

A tények

Férfi futsal NB I., 8. forduló

MVFC Berettyóújfalu-DEAC 2-1 (2-0)

Pálfi István Rendezvénycsarnok, játékvezető: Tamási Patrik, asszisztensek: Kiss Gergő, Kondákor Márk.

Gólszerzők: Rafinha (4., 20.), ill. Harmati (35.).

A DEAC összeállítása: Krajcsi – Thiago, Deiby, Rácz, Szabó Á. Cserék: Tóth Benedek, Vass, Nagy B., Harmati, Szatmári, Sándor K., Tóth A., Harcsa, Tóth Barnabás. Vezetőedző: Elek Gergő.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában