DVSC

2022.10.11. 10:36

A Loki nem hagyja szó nélkül a Dzsudzsák Balázzsal szemben történteket

Forrás: M4 Sport

Ahogy arról már beszámoltunk, a vasárnap esti 2–0-s hazai győzelemmel véget érő Ferencváros–Debreceni VSC rangadó hosszabbításában Dzsudzsák Balázs és a zöld-fehérek támadója, Ryan Mmaee különbözött össze. A marokkói csatár az oldalvonal mellett szerelte a debreceniek csapatkapitányát, aki ezután odakommentált valamit a csatárnak, aki „véletlenül” nekiütközött Dzsudzsáknak, majd köpött egyet a 108-szoros válogatott középpályás felé. Az esetet a VAR-szobában vizsgálták, felmerült a piros lap lehetősége is, de meglepő módon a találkozó mindenféle szankció nélkül mehetett tovább.

A piros-fehér klub az esettel kapcsolatban kedden délelőtt egy közleményt adott ki, melyet változtatás nélkül idézünk.

„A DVSC minden esetben tiszteletben tartja a pályán elért eredményt és a játékvezetők döntéseit. Azonban klubunk nem mehet el szó nélkül az elmúlt vasárnapi találkozó 92. percében csapatkapitányunkkal, Dzsudzsák Balázzsal szemben tapasztalt kirívó incidens mellett. A DVSC kénytelen megvizsgálni annak lehetőségét, hogy az MLSZ Fegyelmi Bizottsághoz forduljon” – fogalmaztak a csapat képviselői. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában