10. forduló

2022.09.28. 18:34

Vegyes hajdú-bihari eredmények az NB III.-ban

A DEAC nyert, a HSE ikszelt, a kis Loki pedig kikapott szerda délután.

A DEAC tovább folytatta jó sorozatát | Forrás: Hajdú-bihari Napló-archív

Az harmadosztályú labdarúgó bajnokságnak már a tizedik fordulóját rendezték szerdán délután, az NB III. Keleti csoportban pedig pályára lépett mind a három hajdú-bihari alakulat. A DEAC tovább folytatta remek sorozatát és Debreceni Egyetem Sportcentrumában 3–1-re legyőzte az idei szezon eddigi meglepetéscsapatát, az újonc Körösladányt. A mérkőzésen ifj. Sándor Tamás két büntetőt is értékesített, rajta kívül még Trencsényi Bence volt eredményes hazai oldalon.

A másik cívisvárosi együttes, a DVSC II. a viharsarokba utazott, ahol a Békéscsaba II. vendége volt. A presztízsmérkőzésen az idáig nyeretlen hazaiak ezúttal elkapták a fonalat és 5–1-es verést mértek Máté Péter tanítványaira. A kis Loki egyetlen gólját Sárosi Norbert szerezte a hosszabbítás perceiben. A Hajdúszoboszló pedig a BKV Előre gárdáját fogadta a Bocskai Sporttelepen. A két fél nem bírt egymással és 1–1-es döntetlen született, a hazai gólt Constanteniscu szerezte.

Az NB III.-as pontvadászat a hétvégén folytatódik a 11. fordulóval. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában