Labdarúgás

2022.09.27. 10:25

Megvan az időpont: ekkor búcsúzik Dzsudzsák Balázs a válogatott csapatától

Dzsudzsák Balázs, a DVSC 108-szoros válogatott csapatkapitánya a görögök ellen búcsúzik a nemzeti csapattól – erősítette meg Marco Rossi szövetségi kapitány az olaszok elleni Nemzetek Ligája-találkozó (0-2) után tartott sajtótájékoztatón. A mieink november 20-án játszanak a hellén együttessel.

Forrás: Nemzeti Sport-archív

A szurkolók ma bizonyították, mennyire elismerik azokat a játékosokat, akik küzdenek a nemzeti színekért. Azt hiszem, ez lesz a görögök elleni meccsen is, mert szeretném, ha Dzsudzsák Balázs is megkapná azt az elismerést, amit Szalai Ádámhoz hasonlóan ő is megérdemel. Megerősíthetem, a görögök elleni lesz Dzsudzsák búcsúmeccse 

– mondta Rossi.

Dzsudzsák Balázs így novemberben egyedüliként lehet a magyar labdarúgás történetének válogatottsági csúcstartója. Érdekesség, hogy a Loki saját nevelésű játékosa éppen a görögök ellen mutatkozott be a nemzeti tizenegyben, mégpedig 2007-ben, 15 évvel ezelőtt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában