Hazai siker

2022.09.23. 13:50

Itthon is megvédte elsőségét a DEAC dartsosa

Ezúttal Debrecenben mérték össze tudásukat a Magyar Darts Liga kelet-magyarországi régiójának versenyzői.

Forrás: deac.hu

Szeptember 22-én a 16. fordulóval folytatódtak a Magyar Darts Liga kelet-magyarországi régiójának küzdelmei. Az eseménynek a Red and White adott helyszínt, így a DEAC háza táján mérkőzhettek meg a régió legjobbjai. Harminchat nevezőből 15 a Debreceni Egyetem darts szakosztályának igazolt versenyzői voltak, közülük legtovább ezúttal Kovács Patrik és Vályi Attila jutott – írja a deac.hu.

Patrik és Attila csoportjának megnyerésével rögtön a legjobb 16-ban tudhatta magát, hiszen a 24-es főtáblán az első meccsen erőnyerőként voltak feltüntetve. Mellettük még 7 fekete-fehér mezes került főtáblára. A legjobb 8-ba jutásért Kovács Patrik 4-0-ra, Vályi Attila 4-1-re, a régiót vezető Oláh Bence Attila 4-2-re nyert, míg Kiss Gergő 4-0-s vereséget szenvedett. Ezt követően Kovács Patrik egy szintén 4-0-ra megnyert mérkőzéssel abszolválta az elődöntőbe jutást, míg Vályi Attila 4-2-vel teljesítette a kört, Bence 4-0-s végeredménnyel maradt alul. A legjobb négyben Kovács Patrik 4-2-vel búcsúzott, Vályi Attila azonban nemcsak az elődöntőt, de a döntőt is 4-0 arányban nyerte, így otthon tartotta az első helyet a hazai rendezésű ligafordulón.

Az összetett versenyfutásban Oláh Bence Attila 24 ponttal vezeti a ranglistát (260 ponttal), őt követi Kovács Patrik az 5. helyen (176 ponttal), míg Radványi Sándor 7. (146 ponttal), Pajzák Tamás pedig a 8. (144 ponttal). A régióból a legjobb 9 játékos lesz jogosult a novemberi nagydöntőre.

Folytatás jövő hét kedden, Nyíregyházán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában