Ökölvívás

2022.09.13. 14:37

Hazánk legjobb ifjúsági öklözői adnak egymásnak randevút Debrecenben

Négy napig feszülnek egymásnak az ifjúsági korú öklözők a bajnoki címért.

Forrás: Shutterstock

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség és a DVSC Ökölvívó Klub rendezi az idei évben az Ifjúsági Magyar Bajnokságot. A debreceni Gizella utcai Sportcsarnokban megtartott négy napos eseményen 42 egyesület 120 – 40 női, 80 férfi – versenyzője vesz részt. 

Szerda 15 és csütörtök 14 órától a selejtezők lesznek terítéken. Péntek 14 órától az elődöntőket, szombaton 10-től pedig a finálékat rendezik.

– Mindben évben szervezünk egy-egy ilyen nagy versenyt, a Bocskaiba is besegítünk mindig, így elmondható, hogy van már tapasztalatunk – hangsúlyozta a Hajdú-bihari Naplónak Szabó Sándor, a DVSC elnöke. – A csarnok is bejáratott helyszínnek számít, így az egész menete már inkább rutinfeladat ami időt igényel, de tudjuk, hogy kihez mivel kell fordulni. Sajnos a költségek nagyon elszaladtak az utóbbi időben, így leginkább az anyagiak előteremtésére kellett koncentrálni – mondta el Szabó Sándor, aki a klub 5 öklözőjének szereplésével kapcsolatban optimista, legalább két érmet vár a fiataloktól. MSZ

A DVSC versenyzői:
Hajdú Annamária (54 kg)
Komjáthi Nóra  (81 kg)
Zsigó Csaba  (48 kg)
Bernáth Imre  (51 kg)
Lakatos Kevin  (+92 kg)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában