Helyi sport

2022.09.26. 14:14

Egyre többen mennek ki a Nagyerdei Stadionba

A DVSC összecsapásain jelentősen emelkedett az előző idényhez képest az átlagnézőszám, ezzel második a ranglistában.

A DVSC Fehérvár elleni mérkőzésén több mint 5 ezren voltak a lelátókon | Forrás: Nemzeti Sport-archív

Nyolc fordulót játszottak le az OTP Bank Liga 2022/23-as idényéből, a 9. körben, szombaton 17 órától a DVSC a Honvédot fogadja a Nagyerdei Stadionban. Az eddig 4 hazai mérkőzés átlagos nézőszáma alapján a Loki a második Magyarországon, mégpedig 4802 szurkolóval. A listát a Ferencváros vezeti átlagosan 9111-es nézőszámmal, a klubunk mögött az Újpest a harmadik 3653-al, bár megjegyzendő, hogy a lila-fehérek már túl vannak az FTC elleni hazai meccsen, míg a DVSC-nek az egész 2022-es esztendőben nem adatik meg, hogy fogadhassa a Fradit. A TOP 6-ba befér még a szombati ellenfél, a Honvéd 3540-nel, a Vasas (2867-tel és a Fehérvár 2646-tal – adta hírül a dvsc.hu.

A debreceni 4802-es átlagnézőszám határozott növekedést mutat az előző évadhoz képest, akkor átlagosan 3775-en látogattak ki a Loki találkozóira, az előrelépés bő 20 százaléknyi. A klub rámutat, hogy miután a következő két hazai összecsapását két tradicionális együttes – a Honvéd és az Újpest – ellen vívja a csapat, a szám akár tovább is emelkedhet. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában