Magyar válogatott

2022.09.01. 16:45

Dzsudzsák Balázs egyedüli csúcstartó lehet

A Debreceni VSC csapatkapitánya a novemberi Görögország elleni mérkőzésen léphet pályára.

Dzsudzsák Balázs | Forrás. Nemzeti Sport-archív

A Nemzeti Sport információi szerint – amelyet a Magyar Labdarúgó-szövetséghez (MLSZ) közeli források is megerősítenek – a 108-szoros magyar válogatott Dzsudzsák Balázs novemberben pályára lép a Görögország elleni felkészülési mérkőzésen, így egyedüli válogatottsági rekorder lesz.

Még július végén, a DVSC szurkolói ankétján került szóba, hogy búcsúmérkőzést kaphat a magyar válogatottban a címeres mezt eddig 108 alkalommal magára öltő Dzsudzsák Balázs, aki ezzel megelőzheti a válogatottsági rangsorban a vele holtversenyben élen álló Király Gábort.

A Loki csapatkatpitánya még DVSC-játékosként debütált 2007-ben a nemzeti csapatban, amely színeiben eddig 21 találatot szerzett.  A Nemzeti Sport információi szerint – amelyet a Magyar Labdarúgó-szövetséghez (MLSZ) közeli források is megerősítenek – Dzsudzsák november 20-án léphet pályára ismét a magyar válogatottban a Görögország elleni felkészülési mérkőzésen. 

Az alkalomra árulkodó jel lehet, hogy a DVSC 35 éves játékosa a görögök ellen mutatkozott be a magyar válogatottban, kilencedik fellépésén pedig szintén ellenük szerezte meg első gólját a címeres mezben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában