Kézilabda

2022.09.23. 10:25

DVSC Schaeffler: a bronzérmesek csatája következik!

Az előző két szezon harmadik helyezettje találkozik pénteken 18 órakor a Hódosban. Igazi rangadónak számít a DVSC Schaeffler – Motherson-Mosonmagyaróvár mérkőzés.

Szabó Nina

Forrás: Nemzeti Sport-archív

A DVSC Schaeffler a várakozásoknak megfelelően megnyerte mindhárom eddigi mérkőzését, de ahogy Szilágyi Zoltán is fogalmazott: az igazi értékmérő most következik. A vendég mosonmagyaróváriak is jól kezdték a bajnokságot, hiszen a nyitányon mindössze két góllal maradtak alul a Ferencváros otthonában, majd hazai pályán magabiztosan nyertek a Kisvárda és az Érd ellen – emlékeztet a debreceni klub hivatalos oldala.

– Tudjuk, hogy fontos összecsapás vár ránk, ugyanúgy készültünk a Mosonmagyaróvár ellen, mint az eddigi mérkőzésekre – mondta a rangadó felvezetéseként Szabó Nina, aki hatszor volt eredményes múlt pénteken a Dunaújváros ellen

Nagy csatára számítunk, melyet természetesen szeretnénk megnyerni. Bízom a csapatban, és remélem, hogy sorozatban negyedszer is megszerezzük a két pontot hazai pályán. A védekezésünk meghatározó lesz, nem szabad hagynunk, hogy érvényesüljenek azok a játékok, amelyekből ellenfelünk eredményes

– fogalmazott Szabó Nina. 

A DVSC Schaeffler – Motherson-Mosonmagyaróvári KC mérkőzés szeptember 23-án, pénteken 18 órakor kezdődik. A találkozót Bóna Szabolcs és Földesi Csaba vezeti majd. A felnőttek mérkőzése előtt, 16 órakor a Loki fiatal tehetségeinek szurkolhatunk, a DVSC Schaeffler U19 az Eszterházy SC csapatát fogadja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában