Szavazásértékelés

2022.09.26. 15:23

DVSC: olvasóink nem az új edzőtől várják a csodát

A Loki háza táján nemrég lezajlott változások kapcsán voksolásra buzdítottuk a Haon olvasótáborát.

Forrás: Nemzeti Sport-archív

Szrdjan Blagojevics veszi át a DVSC vezetését Dombi Tibor megbízott vezetőedzőtől – jelentette be a debreceni klub múlt szerdán. A hír kapcsán a 49 éves szerb szakembert bemutató cikkünkben szavazást indítottunk, hogy képet alkothassunk olvasóink edzőváltással kapcsolatos véleményéről.

A szurkolók nem hagytak minket cserben, 719-en jelölték meg az öt válaszlehetőség valamelyikét. Mint kiderült, közülük mindössze 69-en várták egy ismertebb szakember érkezését, és valamivel többen, 91-en fejezték ki örömüket Szrdjan Blagojevics érkezése kapcsán. Emellett 127-en azt az álláspontot jelölték meg, hogy a DVSC-nek magyar vezetőedzőre van szüksége, míg 171 szavazó arra hivatkozva mellőzte a véleményformálást, miszerint nem ismeri Srdjan Blagojevic munkásságát.

A résztvevők döntő többsége, összesen 261 olvasó vélekedik úgy, hogy eddig sem az edző személye jelentette a problémát. 

Szrdjan Blagojevics mindenesetre már munkába is állt a klubnál, és egy múlt heti videóinterjúban elégedettségét fejezte ki a várossal és a klubbal kapcsolatban. Úgy tűnik, kemény tréningek várnak a fiúkra, hiszen a vezetőedző kiemelte, igyekszik a maximumra törekedni, főképp a meccsekre való felkészülés terén. A szerb szakember szombaton 17 órától, a Nagyerdei Stadionban debütál a DVSC kispadján a Honvéd ellen.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában