DVSC

2022.08.09. 11:13

Torinóból igazolhat a Loki, egy görög szélső is képben?

Fiatalokkal erősödhet a debreceni klub a legfrissebb pletykák szerint.

Horváth Krisztofer (balra) Debrecenben folytathatja

Forrás: Nemzeti Sport / Twitter / Torino FC

A szlovák első osztályban szereplő Aranyosmarót csapatától az NB I.-es Debrecenbe igazolhat a 21 éves görög balszélső, Alexandrosz Kyziridisz – írta a sport24.sk nyomán a csakfoci.hu. A szlovák portál szerint a fiatal támadó maga kérte a klub vezetőitől, hogy engedjék el a Lokihoz annak ellenére, hogy fél éve hosszabbított szerződést a klubbal.

– Kyziridisz csalódást okozott nekem, de úgy tűnik, ez egy olyan játékosgeneráció, amelyik azzal zsarolja a klubot, hogy sérültet jelent. Most pedig hagynunk kellene, hogy ingyen távozzon, pedig ha el kell mennie, fizessenek érte. Úgy gondolom, hogy a klubok meg fognak állapodni egymással. Ha véletlenül mégsem, akkor van egy B csapatunk. Kyziridisznek úgy nagyon nehéz dolga lenne, mert én végeztem vele mind játékosként, mind emberként – fogalmazott az esettel kapcsolatban Jan Kocian, a csapat edzője. De Martin Ondrejka klubelnök is megszólalt.

Mi is csalódottak vagyunk, és osztjuk a vezetőedző véleményét. Aki nem akar nálunk játszani, az majd máshol fog futballozni. Azt gondolom, hogy meg fogunk egyezni a Debrecennel, és a következő napokban Magyarországra fog igazolni

– nyilatkozta.

Igazolás Torinóból?

A Csakfoci úgy tudja, Debrecenben köthet ki a Torino 20 éves magyar támadója, Horváth Krisztofer is. Információik szerint a Serie A-klubnál a következő szezonban nem számítanak a fiatalra, ezért ismét itthon próbálna szerencsét, és a Lokiban folytathatja pályafutását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában