Darts

2022.08.08. 20:02

Szép debreceni eredmények születtek

Szombaton a Magyar Darts Liga kelet-magyarországi régiójának 14. fordulóját rendezték Nyíregyházán, ahol 22 fő adta le nevezését a versenyre, köztük 7 DEAC játékos is.

Forrás: DEAC

A fekete-fehér mezesek csapatában ezúttal Radványi Sándor és Oláh Bence Attila teljesített a legjobban, mégpedig olyannyira, hogy DEAC-os házirangadót láthattunk idegenben - írja a deac.hu.

Két debreceni játékos már a verseny elején is megmérkőzött egymással, hiszen a 4. csoportba sorsolták őket, akkor Bence nyert, és a csoportjában is az élen végzett, míg Radványi Sándor csoportmásodikként kvalifikálta magát a főtáblára.

Szoros mérkőzésekben nem volt hiány, Bence útját a döntőig egy 4-2, 4-1, 4-3-mas győzelem, míg Sándornak egy 4-1, 4-3, 4-3-mas sorozat jelentette. A fináléban végül Radványi Sándor diadalmaskodott, 4-2-es sikerével pedig idén másodjára nyert ligafordulót, és állhatott fel vele a dobogó legfelső fokára.

Az összetett tabellát tekintve Oláh Bence Attila 12 pontos előnnyel az 1. helyen áll, Kovács Patrik a 3., Pajzák Tamás a 6., míg Radványi Sándor a 8. helyre zárkózott a versenyt követően.

Folytatás szeptember 14-én!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában