Kézilabda

2022.08.13. 16:49

Könnyed Loki-győzelem: összeállt a védekezésük

Hámori Konszuéla túl van a betegségén, és egyre inkább utoléri magát.

Forrás: Czinege Melinda

A DVSC Schaeffler könnyed, 39–19-es győzelmet aratott a Nagybánya felett péntek délután. Többen is jó teljesítménnyel rukkoltak elő, Catherine Gabriel és Torda Vanessa a kapuban, Vámos Míra, Vámos Petra, valamint Töpfner Alexandra a mezőnyben remekeltek.

Az új játékosok közül mindenki szerepet kapott, Hámori Konszuéla azonban beleesett a csapatot sújtó koronavírus-fertőzésbe, így van egy kis lemaradása, de szép lassan utoléri magát. – Ez volt az első hét a betegségem után, amit végig tudtam csinálni rendesen, ennek ellenére engem is meglepő módon jól éreztem magam a pályán. Nagyon örültem annak, hogy így összeállt a védekezésünk, az elején több mint 10 percig nem is kaptunk gólt, ami megalapozta a sima sikerünket. 

Azt beszéltük a meccs előtt, hogy a védekezés a legfontosabb, és azokat az elemeket, amiket gyakoroltunk, most már ne rontsuk el lehetőleg, hiszen lassan vége az alapozó időszaknak.

A csapattársaim aranyosak, úgyhogy eddig minden rendben. Remek csapatunk van, szerintem jó szezonunk lesz, el fogjuk érni a kitűzött céljainkat – fogalmazott a Haonnak a jobbátlövő, aki a kutyáival sokat sétál a városban, és mint elmondta, nagyon tetszik neki, amit eddig Debrecenből látott. 

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában