Strandröplabda

2022.08.01. 17:16

Nagy csaták és eső is volt a Tikkadt Szöcskén

Hajdúszoboszlón volt a Hajdú-Bihar megyei Strandröplabda Bajnokság hatodik fordulója.

Az U18-as lányok

Forrás: Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség

Az U18-as versenyben Molnár Janka és Nagy Laura – az előző fordulóhoz hasonlóan – kalandos úton szerezték meg a győzelmet – olvasható a Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség közleményében. A csoportmérkőzések során vereséget szenvedtek, de aztán körbeverés után mégis csoportelsőként jutottak tovább. Aztán a legjobb 4 közé jutásért a verseny legfiatalabb résztvevőinek, a 2009-es születésű Kis Pollinak és Sári Dórának mérkőzéslabdájuk volt ellenük, de megfordították az eredményt, aztán a döntőben legyőzték Dóka Vivient és Végh Kittit. A bronzérmeket Kunhegyesre kerültek, Dobi Fanni és Rózsa Viktória vitték el őket.

Forrás: Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség

A női kategóriában a Juhász testvérek jutottak a döntőbe, de nem együtt, hanem Flóra Berza Fannival, Dóra pedig dr. Korompay Zsuzsannával. Egy hatalmas eső meghiúsította a testvérpárharcot, és a résztvevők a versenybizottság engedélyével úgy döntöttek, hogy holtversenyben lesznek elsők. A harmadik helyért az esőben játszották le a mérkőzést, melyet Magyar Fruzsina és Végh Kitti nyertek meg Rézsó Nóra és Szathmári Lolita ellen.

Forrás: Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség

A férfiaknál a két fordulót kihagyó F. Nagy Bence nyert Tar Kristóffal, két ponttal legyőzve Nádasdi Pétert és Puskás Kristófot. A harmadik helyre Miklósi Dániel és Szufelják János értek be.  

A vegyes párosoknál Fehérvári Vivien és Dorogi Máté veretlenül utasították maguk mögé a mezőnyt, a döntőben a Kiss Lorina, Veres Bence párost legyőzve. A bronzérmeket Fejes Petra és Kun Tamás szerezték meg. 

HBN


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában