Felkészülés

2022.08.12. 17:47

Már most remek formában vannak a Loki kézisei

A Nagybánya látta a kárát a jó játéknak.

Forrás: Czinege Melinda

Ezúttal sem jelentett gondot a Nagybánya legyőzése a DVSC Schaefflernek. Júniusban 39–26-ra múlták felül román ellenfelüket a piros-fehérek, most pedig 39–19-re nyertek Vámos Míráék.

Töpfner Alexandra lerohanásgóljával kezdődött a találkozó, 3–0-nál már időt is kért a vendégek mestere, majd ezt megismételte 6–0-nál a 8.minutumban. A vendégeknek sok esélye nem volt kapuba találni, ha mégis, akkor pedig ott volt a kapuban a francia válogatott Catherine Gabriel, akinek hetesből sem tudtak gólt dobni. Kifejezetten jó volt a hajdúságiak védekezése, amiből könnyű gólokat dobtak Vámos Míráék.

Először a 14. percben 11–0-nál sikerült átjutni a „francia falon” a vendégeknek, akik azért szép lassan megérkeztek a meccsbe. Szilágyi Zoltán, a hazaiak vezetőedzője elkezdte forgatni a csapatát, hiszen ezen az összecsapáson nem az eredmény, hanem a gyakorlás volt a lényeg. A másik oldalon nem egészen így gondolták, mert támadásban lehozta a kapusát a nagybányai edző annak érdekében, hogy valamennyire tartsa a lépést a Lokival a csapata.

Fordulás után az összes debreceni cserejátékos lehetőséget kapott a bizonyításra, a jól védő Torda Vanessán kívül minden pályára lépett hajdúsági kézis eredményes volt.

MSZ

Felkészülési mérkőzés

DVSC SCHAEFFLER–HCM BAIA MARE (román) 39–19 (23–11)

Hódos Imre Rendezvénycsarnok, 100 néző. Vezették: Sándor L., Szikszay Cs.

DVSC: Gabriel 1. – Töpfner 7 (3), Szabó N. 1., Planéta 3, Tóvizi 1., Kácsor 2., Vámos M. 8. Csere: Torda (kapus), M. Costa 3., Hámori K. 1., Hornyák D 3., Vámos P. 5., Petrus 1., Bordás, Jezsikava 3. Vezetőedző: Szilágyi Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában