Nem lesz egyszerű

2022.08.13. 11:47

Keleti rangadót játszik a DEAC a kupában!

Krascsenics Csilla szerint a Debreceni Egyetem alakulatának ezúttal már az elejétől pörögni kell ahhoz, hogy megnehezítse a riválisa dolgát.

Forrás: DEAC-archív

A DEAC női futballistái fordulatos meccsen 5-3-ra győzték le a Kazincbarcikát az előző héten, ezzel bejutottak a Magyar Kupa második körébe. Krascsenics Csilla tanítványai az első játékrészben háromgólos hátrányt szedtek össze, ám a szünet után ötször vették be a KBSC kapuját, így összejött a nagyszerű fordítás. A gárda vasárnap 10 órától a Nyíregyháza otthonában harcolhatja ki a továbbjutást, bár ez nem ígérkezik könnyű feladatnak, mivel a Szpari a nyáron eléggé megerősödött.

– A nyíregyháziak korán megkezdték a felkészülést az új idényre, már edzőtáborban is voltak, így jó erőállapotban vannak. Az igazolásaik remekül sikerültek, többek között a Nyírségtől szereztek meg kulcsembereket. 

 

Arra számítok, hogy megpróbálnak dominálni, a labda valószínűleg többet lesz náluk, valamint bátran fel fogják vállalni a párharcokat. 

 

Az előző héten az első játékrészt átaludtuk, ezt nem engedhetjük meg magunknak vasárnap. Amennyiben megfelelő mentalitással lépünk pályára, szoros mérkőzést játszhatunk, de ki kell jelenteni, hogy papíron az ellenfelünk az esélyesebb. Sajnos az sem könnyíti meg a dolgunkat, hogy most sem lehet teljes a keretünk, akadnak olyan játékosaim, akik kisebb sérüléssel bajlódnak, nagy kérdés, hogy ők mennyit bírnak – nyilatkozta az egyetemisták honlapján Krascsenics Csilla vezetőedző.

A továbbjutás most is egy mérkőzésen dől el, így ha a rendes játékidő döntetlennel zárul, jöhet a hosszabbítás. Amennyiben a túlóra során sem bírnak egymással a gárdák, következhet a tizenegyespárbaj. 

HBN

Simple Női Kupa 2. forduló
Nyíregyháza Spartacus FC – DVSC-DEAC
Vasárnap 10:00, Nyíregyháza Örökösföld Sporttelep

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában