Röplabda

2022.08.15. 16:57

Hórihorgas kubai centert igazolt a DEAC

Marlon Moret elmondta, a döntése előtt sokat beszélgetett a honfitársával.

Fodor Antal vezetőedző és az új igazolás, Marlon Moret

Forrás: deac.hu

Marlon Moret személyében kubai röplabdázóval erősített a DEAC, közölte a klubhonlap. A kétszázhárom centiméter magas légiós először „kóstol bele” a légióskodásba, korábban csak hazájában játszott. A huszonegy esztendős center tehetségét jól mutatja, hogy hazája utánpótlás-válogatottjába is beverekedte magát.

Az előző hetekben több gárda is felvette velem a kapcsolatot, végül a DEAC minden szempontból kedvező ajánlattal rukkolt elő, ezért igazoltam ide

Mielőtt döntöttem, rengeteget beszélgettem Gustavóval (az együttes másik kubai játékosa – a szerk.), aki sok jó dolgot mondott a körülményekről, valamint azt is kiemelte, hogy remek hangulat van a csapatnál. Abban bízom, hogy új együttesemben még jobb röplabdázóvá válhatok. Komoly céljaim vannak, a bajnokságban például minél előrébb szeretnék végezni, bár tisztában vagyok azzal, hogy ez nem lesz egyszerű. Nagy küzdő vagyok, így azt megígérhetem, hogy az összes meccsen kiadok majd magamból mindent. Az első benyomásaim egyértelműen pozitívak, a srácok nagyon barátságosak, szerintem nem jelent gondot a beilleszkedés, amiben sokat segíthet nekem Gustavo – nyilatkozta a remek fizikai adottságokkal rendelkező röpis, akivel egyéves szerződést kötött a klub.

Marlon Moret pár napja érkezett meg Debrecenbe, a DEAC szombati edzőmeccsén már bevetette őt Fodor Antal vezetőedző. Az új szerzeményünk a magyar ifjúsági válogatott elleni 4:1-es győzelem során több szép megoldással jelentkezett, bár azért némi idő kell ahhoz, hogy összecsiszolódjon a csapat többi tagjával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában