Jégkorong

2022.08.19. 19:17

Edzőmeccsen verte a DEAC az Acélbikákat

Forrás: deac.hu

Felkészülési mérkőzést játszott csütörtökön a DEAC jégkorongcsapata a Dunaújvárosi Acélbikákkal. A Debreceni Jégcsarnokban rendezett mérkőzésen 6–3-ra nyertek György József tanítványai.

– Körülbelül 60 százalékban az történt a találkozón, amire számítottam. Voltak jó megoldásaink, de sajnos gyermeteg hibákat is elkövettünk. Ezek java része egyéni hibákból keletkezett, ilyenkor rendre túlbonyolítottuk a helyzeteket, ahelyett, hogy egyszerű megoldásokat alkalmaztunk volna. Több hiányzónk is volt, őket sikerült pótolni, de akkor sem tudtunk a szokott összeállításban pályára lépni, emiatt akadozott néha a passzjátékunk. Az ellenfél egy kivétellel csak akkor tudott betalálni, amikor emberhátrányban hokiztunk, hat alkalomból mindössze egyszer találtak be, mi a három előnyünkből egyet értékesítettünk. Fizikailag rendben vannak a dolgok, ha sikerül a visszatérő hibákat kijavítani, akkor valószínű, hogy minőségi téren szintlépés következik – hangsúlyozta a szakvezető a klubhonlapnak

A tények

Felkészülési mérkőzés
DEAC – Dunaújvárosi Acélbikák 6-3 (1-0, 2-1, 3-2)
2022. augusztus 18., 17.00, Debreceni Jégcsarnok
Gólszerzők: Novotny (2), Molnár D. (2), Spirko és Vokla, illetve Valtola, Vas és Hadzimikolic

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában