Nyilatkozat

2022.08.01. 11:12

Dzsudzsák: nem akartam lavinát elindítani, túl vagyok már a válogatottságon

A csapatkapitány már csak a DVSC-re koncentrál.

Forrás: m4sport.hu

Döntetlent játszott a DVSC Kisvárdán a labdarúgó NB I. első fordulójában. A vasárnapi találkozón Dzsudzsák Balázs is betalált, a csapatkapitány az M4 Sportnak értékelt.

„Nagyon örülök, hogy a csapat ezt az arcát mutatta” – kezdte értékelését a sportcsatorna honlapja szerint Dzsudzsák, utalva arra, hogy a Loki a 85. és a 93. percben is egyenlített a Kisvárda otthonában, azaz nem adták fel, és küzdöttek az utolsó percig.

Dicsérte a nyáron kinevezett edző stábot, mondván, a csapat hozzáállása nekik is köszönhető: „mindig 120 fokon égnek, persze van még mit javítanunk, buta gólokat kaptunk, de küzdeni akarásból nagyon jól helytálltunk. Voltunk mentálisan lent, de vissza tudtunk jönni, ez nem jellemző sok magyar csapatra.”

A pénteki ankéton Dzsudzsák arról is beszélt, októberben visszatérhet a válogatottba, erre is reagált a meccs után.

Nem akartam semmiféle lavinát elindítani, túl vagyok már ezen a részén, a Debrecenre koncentrálok, a válogatott kiválóan teljesít, a szövetségi kapitányról nem is beszélve.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában