Elismerés Babának

2022.08.18. 12:36

Díjat kapott a DVSC olimpikon kézilabdázója

Bordás Réka a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat Testnevelés és Sport Díját vehette át a szerdai ünnepi közgyűlésen.

Forrás: dvsckezilabda.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat az idei augusztus 20-i állami ünnepséghez kapcsolódóan szerdán tartotta ünnepi megemlékezését, melyen átadták a megye kitüntető díjait. Idén összesen 51-en részesültek a megyei önkormányzat elismerésében, melyet minden évben azok kapnak, akik tevékenységükkel a megye fejlődésének elősegítése, értékeinek növelése érdekében kiemelkedő eredményeket értek el. A Loki Baba becenéven ismert játékosa, Bordás Réka kenderesi származású. Tinédzserként rendszeresen vonattal járt edzésre a Jász-Nagykun-Szolnok megyei településről édesapja kíséretében – elevenítette fel a klubhonlap.

A méltatásban elhangzott: Réka „beleszületett” a kézilabdázásba, édesanyja és világhírű sportoló édesapja, Bordás József minden segítséget megadott számára, hogy a korán megmutatkozó tehetségét kibontakoztathassa. Lelkesedése, fáradhatatlan munkabírása, a sport iránti alázata eredményeképpen 2021-ben bekerült a magyar válogatottba, és szintén abban az évben a magyar olimpiai csapat részeként versenyezhetett a tokiói olimpián. Jelenleg is a DVSC játékosa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában