Strandröplabda

2022.08.29. 07:21

A Nagyerdőn ért véget az idei Tikkadt Szöcske

Augusztus 27-én Debrecenben, az Aquaticum Strandfürdő strandröplabda pályáin fejeződött be a 2022. évi Tikkadt Szöcske Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság.

A nagy népszerűségnek örvendő leány U18-as verseny utolsó fordulójában Kerek Zsuzsanna és Kóris Alma párosa győzött, Lengyel Panna és Juhász Dóra vehette át az ezüstérmeket, míg a harmadik helyet ezúttal Dobi Fanni és Rózsa Viktória szerezte meg.

Az összesített pontversenyt holtversenyben 29-29 ponttal Dóka Vivien és Magyar Fruzsina nyerte meg, Dobi Fanni és Rózsa Viktória 25-25 pontot gyűjtött.

Forrás: Tikkadt Szöcske Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság

A női kategóriában Juhász Dóra-Juhász Flóra kettős utasította maga mögé a mezőnyt, a döntőben a Lengyel Panna, Végh Kitti párost győzték le. A harmadik helyre Kovács Anett és Kozma Kitti ért be.

Az összesített pontverseny élén Fehérvári Vivien és Pálfi Kitti végzett 26-26 ponttal a 17 pontos Máté Gréta előtt.

Forrás: Tikkadt Szöcske Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság

A férfiaknál Berkes Zoltán és Tóth Dániel győzött Marczin Zsolt és Marczin Tamás előtt, a bronzérmeket Nádasdi Péter és Puskás Kristóf vehette át.

A pontverseny élén Nádasdi Péter zárt 30 ponttal, a második Puskás Kristóf (25 pont) és a harmadik F. Nagy Bence (19 pont) előtt.

Forrás: Tikkadt Szöcske Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság

A vegyes párosoknál Simon Nelli és Imre Tibor emelhette fel a győzteseknek járó kupákat. Pálfi Kitti és Pilka Gábor szerezte meg a második helyet, míg a harmadik helyre a Fehérvári Vivien, Dorogi Máté páros ért be.

A bajnokságot Fehérvári Vivien nyerte 27 ponttal, öt ponttal megelőzve Pálfi Kittit és Pilka Gábort.

Forrás: Tikkadt Szöcske Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában