Helyi sport

2022.07.25. 11:48

Tornagyőztes lett a hajdúszoboszlói teniszező

Bondár Anna | Forrás: Nemzeti Sport-archív

Szettveszteség nélkül nyerte meg a palermói páros tornát Bondár Anna és Kimberley Zimmermann. A magyar-belga páros már korábban is játszott együtt, most újra egymás oldalán szerepelnek és úgy tűnik, hogy nagyon megértik egymást – áll a Hajdúszoboszlói Sportesemény közleményében. A fináléban Udvardy Panna és az orosz Amina Anshba állt a háló túloldalán, a HSE teniszezője és partnere végig kézben tartották a mérkőzést, így joggal emelhették magasba a trófeát.

Bondár Anna a döntőt követő reggelen, Varsóba indulása előtt nyilatkozott a klub sajtóosztályának. – Nagyon örülök, hogy sikerült megszerezni az első WTA tornagyőzelmemet párosban. Zimmermann-nal már tavaly is játszottunk együtt kisebb tornákon, így nem volt ismeretlen számunkra egymás játéka. Nagyon jól működtünk együtt egész héten és talán az elődöntőt tudnám kiemelni, ahol egy küzdelmes meccsen tudtuk legyőzni az első kiemeltet, két top 40-es párosjátékost egy magas színvonalú meccsen. A vasárnapi döntőn talán mindketten kicsit jobban izgultunk, mert azért csak egy tornagyőzelem volt a tét, de így is magabiztosan sikerült két szettben nyernünk – mondta, majd még hozzátette, hogy a héten Varsóban folytatják Kimberley Zimmermannal egymás oldalán.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában