Hétvégén követezik a hatodik forduló

2022.07.26. 12:17

Rekkenő hőségben is helytálltak a strandröpisek Berekfürdőn

Az U18-asoknál a legjobb hatba a legkisebbb arányú vesztes jogán bekerült páros nyert végül.

Forrás: Czinege Melinda

A Tikkadt Szöcske Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság idei ötödik fordulóját Berekfürdőn rendezték. Az előző itteni fordulóhoz hasonlóan az U18-as lány kategóriában már reggel 8 órától folytak szombaton a mérkőzések. A mezőny kiegyenlítettségére jellemző, hogy a győzelmet az a Molnár Janka és Nagy Laura szerezték meg, akik ugyan a keresztjátékok során vereséget szenvedtek, de a legkisebb arányú vesztes jogán mégis bekerültek a legjobb hat közé. A második helyet Magyar Fruzsina és Posta Gréta szerezték meg, míg Dobi Fanni és Rózsa Viktória először szereztek érmeket a bajnokság során.

Az összesített pontversenyben Magyar Fruzsina vette át a vezetést, neki 24 pontja van. Mögötte 23 ponttal áll Dóka Vivien. Őt követik Kóris Alma és Nagy Blanka 17-17 ponttal.  
A női kategóriában Fehérvári Vivien és Pálfi Kitti vehették át az aranyérmeket, a kupákat és az ajándékutalványokat. A képzeletbeli dobogó második foka Dóka Viviené és Posta Grétáé lett, a bronzérmeket Magyar Fruzsina és Végh Kitti vehették át. Az összesített pontversenyben Fehérvári Vivien és Pálfi Kitti növelték előnyüket. Jelenleg 23-23 ponttal vezetnek a 17 pontos Máté Gréta előtt. 

A férfiaknál a versenyen Berkes Zoltán személyében egy országos második helyezett strandröplabdás is megjelent, aki Lakatos Attilával meg is nyerte a fordulót. Ismét a második helyen zárt Molnár Balázs és Lovász Péter, akik csak 22:20-ra kaptak ki a későbbi győztestől. A harmadik helyet Marczin Tamás és Marczin Zsolt szerezték meg. A pontversenyt Nádasdi Péter vezeti 21 ponttal a 15 pontos Puskás Kristóf előtt. 

A vegyes párosok versenyében Fehérvári Vivien és Puskás Kristóf diadalmaskodtak. Második helyre ért be Magyar Fruzsina és Nádasdi Péter, míg Pálfi Kitti és Pilka Gábor ezúttal a harmadik helyen végeztek. A ranglistát Puskás Kristóf vezeti 19 ponttal, a 17 pontos Fehérvári Vivien előtt. 

A hétvégén sem maradnak verseny nélkül a strandröplabdások, hiszen Hajdúszoboszlón rendezik bajnokság hatodik fordulóját.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában