Kétnapos verseny

2022.06.28. 18:08

Végül Debrecenben maradt mindkét szektorlabda-trófea

Forrás: Facebook / Futmesa Debrecen Hungary

Kétnapos, 12 érintéses versenyt rendezett a Futmesa Debrecen Hungary versenygombfociklub a cívisvárosban a hétvégén – tájékoztatott a klub. Szombaton a 2022-es csapatbajnoki döntő zajlott le, melyen 5 csapat vett részt: a Sopron, a Maroslele, a budapesti Józsefváros, a DSC I. és a DSC II. gárdája.

A Kovács Nándor, Kiss Levente, Lukács László összetételű DSC első csapata végig jó teljesítményt nyújtva diadalmaskodott, ami jó előjel lehet az októberben rendezendő brazíliai világbajnokságra, és az ott megrendezendő interkontinentális klubvilágbajnoki döntőre. Hogy a debreceni csapat milyen összetételben vág neki a „nagy utazásnak” azt még nem tudni, hisz szövetségi támogatás nélkül, önerőből kell megoldaniuk a válogatott asztali focisoknak a 4 napos verseny utazási, nevezési és szállás költségeit.

A hét utolsó napján a III. DSC Kupáért folyt a küzdelem. A szervezők úgy döntöttek, hogy kísérleti céllal a svájci lebonyolítási rendszert alkalmazzák. A verseny végeztével többen kritizálták ezt, ezért a jövőben mellőzik majd ezt a fajta lebonyolítást. Mindezek ellenére nagyon jó hangulatú verseny volt a vasárnapi is, amelyet Kiss Levente nyert meg.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában