Labdarúgás

2022.06.14. 10:04

Új támogatója lesz a DVSC-nek? – Érdekes pletyka röppent fel!

Örmény befektető vállalhat szerepet a klubnál.

Forrás: Nemzeti Sport-archív

Felröppent a hír, hogy új támogatója lehet a DVSC Egyesület többségi tulajdonában lévő labdarúgócsapatot működtető DVSC Futballszervező Zrt.-nek. A szóba hozott örmény befektető által működtetett Noah Holdingnak a francia másodosztályban szereplő Paris FC-ben már van részesedése, s szerepet vállalna a debreceni, nagy múltú futballklubnál, minderről a Nemzeti Sport írt kedden.

A jól értesültek szerint a korábbi klubvezető, Makray Balázs, a sikeredzőnek számító Herczeg András és ifjabb Szergej Kuznyecov is szerepet kaphat a jövőben. A sportlap érdeklődésére Szabó Péter, a DVSC Futballszervező Zrt. elnöke annyit mondott, nem tagja a tulajdonosi körnek, s nincs felhatalmazása arra, hogy nyilatkozzon.

A HAON megkeresésére a Debreceni VSC-től azt a választ kapta, hogy amennyiben lesz bejelenteni valójuk, azt megteszik, addig nem tudnak nyilatkozni.

A Loki futballistái egyelőre még pihenőjüket töltik, az új idényre való felkészülés jövő hétfőn kezdődik az ilyenkor szokásos fizikai felmérésekkel, vizsgálatokkal. Az OTP Bank Liga 2022-2023-as idénye július utolsó hétvégéjén rajtol.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában