Rengeteg a változás

2022.06.07. 16:40

Új irányt vesz a HSE

Bemutatkozott a Hajdúszoboszlói Sportegyesület megújult elnöksége. A bajnoki idény lezártát követően a klub megtartotta éves közgyűlését, aminek eredményeiről kedden sajtótájékoztatón számoltak be a vezetők.

Forrás: Tóth Imre

A HSE új elnöke 5 évre Katona Imre, az Aqua-General Kft. ügyvezetője lett, akinek ügyvezető alelnökként Vass Sándor, szakosztályokért felelős alelnökként pedig Tumbász József segíti a munkáját. Az elnökséget Nagy Attila sportigazgató, az önkormányzat részéről Mester József, valamint Markovics Andrea, a Hajdúszoboszlói Sportfejlesztő Kft. ügyvezetője teszi teljessé.

Forrás: Tóth Imre

A Bocskai Sporttelepen lévő HSE-székházban megtartott sajtótájékoztatón elhangzott, az eddigiekkel szakító, teljesen megújult szemléletű vezetés veszi át a klub irányítását.

Az átadás-átvétel már zajlik, mely mellett az elkövetkezendő időszak legfontosabb feladata a pénzügyi helyzet stabilizálása, a költséghatékonyság és a további források bevonása.

Forrás: Tóth Imre

– Éppen egy éve, hogy beléptünk főtámogatóként a klub életébe – elevenített fel Katona Imre. – Akkor elmondtam, hogy nagy felelősség és lehetőség az NB III.-as szereplés. Az elmúlt szezon negyedik helye megmutatta, hogy a csapat megfelelő a harmadosztályra, és ezt a státuszunkat meg kell őriznünk. Amikor nemrég felkértek, hogy legyek a klub elnöke, azzal a feltétellel vállaltam el, ha én állíthatom össze a stábomat. Mert itt olyan komoly szakemberekre van szükség, akiknek a munkája hosszú távon biztosítja a klub harmadosztályú szereplését, és a működőképességét – mondta el az elnök nem titkolva, van mit rendbe rakni:

szeretnék ha megújulna a pálya, a lelátó és a főépület is, mert hosszabb távon ezek a feltételek nélkülözhetetlenek a jó szerepléshez.

Forrás: Tóth Imre

– Az MLSZ-hez benyújtottunk egy pályázatot, a 160 milliós támogatásból plusz a 70 milliós önrésszel rendbe lehet tenni a pályát. Ami biztos, hogy egy éven belül meg fog történni a gyepszőnyeg cseréje, egy új öntözőrendszer létesítése, valamint ha lehetséges, a pályafűtés kialakítása – taglalta.

Az NB III. Keleti csoportjában negyedik helyen végzett labdarúgók szakmai munkájában is történt változás, a nyártól Szűcs János edzi a futballistákat. 

Forrás: Tóth Imre

Katona Imre ezzel kapcsolatban elmondta, rövid távon a csapat szempontjából a legfontosabb a harmadosztályú tagság megőrzése, melynek érdekében időnként hátrébb kell lépni, és el kell kezdeni kialakítani egy olyan gárda gerincét, amely az infrastrukturális beruházások elkészülte után meghatározó szereplő lesz a harmadik vonalban, idővel pedig akár merészebb célokat is kitűzhet maga elé.

MSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában