Fotókkal, videóval

2022.06.02. 07:00

„Nekem ez az életem”

Takács Szofi tegnap ballagott el az óvodából, de már tudja: örökké táncolni szeretne.

Forrás: Czinege Melinda

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Feeling Tánc és Mazsorett Egyesület hét táncosa kiválóan szerepelt a DanceStar Esdu Horvátországi Világbajnokságon múlt héten. A debreceni lányok mindannyian helyt álltak a világversenyen, a legkisebb közülük pedig egyenesen bajnoki címmel térhetett haza.

Forrás: Czinege Melinda

A mindössze hatéves Takács Szofi – tartva a lépést az élvonallal – első helyen végzett az Open Mini kategóriában.

Cikkünkben írtunk arról, hogy az egyesület vezetője, Takács-Pántya Barbara elégedetten tért haza a versenyzőkkel, arról azonban kevesebb szó esett, hogy Szofi édesanyjaként leírhatatlan büszkeséggel a szívében zárta az együttes lányainak első, külföldi megmérettetését.

Kevés ilyen alkalom van

Szerda délután az anya-lánya párossal a Feeling Tánc és Mazsorett Egyesület debreceni próbatermében találkoztunk. A kis Szofi – belépve a kupákkal kirakott ablakú terembe – azonnal lerúgta a cipőjét és már dobta is a szaltókat, megosztva közben velünk: számára ez a hely is az otthont jelenti. Barbara elmondta, hogy nem tudja elválasztani anyai és edzői szerepét, ha a kislányáról van szó. A világverseny izgalmait mind a két oldalról megélnie szinte extázis volt. – Azt gondolom, hogy az ember életében kevés ilyen pillanat van, amikor ennyire boldog. Tényleg az örömkönnyek hullottak a szememből – osztotta meg velünk.

Szofi azt mondta, szerinte nagyon jól sikerült a produkciója, és örömmel vette, hogy hangos taps követte az előadását.

– Nagyon izgalmas volt és nagyon szeretek versenyekre járni – mondta az óvodás világbajnok. Szívesen osztotta meg velünk azt is, hogyan néz ki egy próbafolyamat, amiben részt vesz. Elárulta azt is, hogy inkább a csoportos produkciókban érzi jól magát, mert titkon utánozza a nálánál idősebb táncostársait, és hogy édesanyja a példaképe. Ugyan még csak tegnap ballagott el az óvodából, de határozottan állítja: amikor a produkcióját előadhatja a színpadon, úgy érzi, neki ez az élete.

BBI

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában