Labdarúgás

2022.06.21. 08:08

„Gyilkos” lesz az eleje, de már várták

Gróf Dávid teljes erőbedobást vár a csapattól.

Forrás: Napló-archív

Hétfő reggel a DVSC Labdarúgó Akadémián találkoztak a Loki játékosai, akik elkezdték a felkészülést a 2022–2023-as bajnoki szezonra. A klub futballistái különféle felmérésekkel vetették bele magukat a hathetes felkészülésbe, Joan Carrillo vezetőedző a hét során többször is napi két edzést vezényel majd a csapatnak – tájékoztatott a DVSC hivatalos honlapja. 

A Loki TV-nek Gróf Dávid, a gárda kapusa beszélt a pihenőről. – Úgy érzem, hogy sikerült egy kicsit feltöltődni, ilyen hosszú szünetünk az elmúlt pár évben nem nagyon volt, azonban nagyon vártam, hogy kezdjünk.

Visszatértünk tavaly az NB I.-be és fontos volt, hogy a minimális célunkat, a bennmaradást elértük.

Erre kell építenünk és minél nagyobb erőbedobással belemenni az előttünk álló szezonba. Nekem elég hullámvölgyekkel tarkított volt az előző idény, hiszen megsérültem, aztán koronavírusos is lettem, úgyhogy remélem, ezt mind magam mögött tudom hagyni – mondta. 

A válogatott hálóőr magáról a felkészülési időszakról is szót ejtett.

– Az első pár hét mindig „gyilkos”, de túl vagyunk már egy pár alapozáson, főleg a magamféle rutinos futballisták, úgyhogy tudjuk, hogy kemény lesz. Az erőnlétet azonban most lehet megszerezni, mert utána már sorozatban jönnek majd az összecsapások. Tényleg nagyon vártuk már a kezdést, és jó lesz majd újra labdával is találkozni – hangsúlyozta a 33 éves labdarúgó. 

A DVSC a tervek szerint július 9-én a Vasas otthonában lép pályára edzőmeccsen, majd 13-án a Békéscsabát, 16-án pedig a Kazincbarcikát fogadja Pallagon. Dzsudzsák Balázsék július 20-án a DVTK-val csapnak össze idegenben, míg a bajnokság előtti utolsó hétvégén a Nyíregyházát látják vendégül.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában