Labdarúgás

2022.06.22. 12:52

Belső védő, mégis alig kapott sárgát a Loki új igazolása

Meldin Dreskovic szerint fontos, hogy együtt lélegezzen a csapat, ha sikeres szezont akarnak produkálni.

Forrás: dvsc.hu

A Loki második nyári érkezője a 24 esztendős Meldin Dreskovic. A montenegrói bajnokcsapattól igazolt játékos nagy lelkesedéssel vetette bele magát a nyári felkészülésbe.

– Nagyon jók az eddigi benyomásaim. Montenegró után nagy különbséget látok a két ország futballkultúrája között. Profi körülmények fogadtak, és boldog vagyok, hogy egy olyan klubhoz tartozhatok, melynél mindent megtesznek a játékosokért a labdarúgás és az élet terén egyaránt – mondta  a dvsc.hu-nak Meldin Dreskovic, aki elsőként arra törekszik, hogy kölcsönösen minél jobban megismerkedjen az új csapattársaival.

Fontos, hogy együtt lélegezzünk, ha egy sikeres szezont szeretnénk produkálni. Ezt követően minden tőlem telhetőt igyekszem megtenni a csapatért. Bízom benne, jó és sérülésmentes bajnokság előtt állok.

Érdekesség, hogy Meldin Dreskovic az elmúlt idényben mindössze egyetlen sárga lapot kapott belső védőként. – Mivel tavaly Montenegró legjobb csapatában játszottam, nem sok olyan helyzetbe kerültem, ahol sárga lapot kaphattam. A labdát többnyire mi birtokoltuk, így ez a fő oka a kevés lapnak. Remélhetőleg ez idén Debrecenben is így lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában