DVSC

2022.06.21. 09:25

Ante Erceg: már az első napomon láttam, hogy remek körülmények között készülhetünk

A Loki új igazolása sérülésből tért vissza, és nagyon várja már, hogy megismerje a magyar mezőnyt.

Forrás: dvsc.hu

Túl van az első edzésén a Loki játékosaként a horvát támadó, Ante Erceg, aki idén nyáron érkezett a cívisvárosba. Az idei első igazolást a benyomásairól, állapotáról és a magyar labdarúgásról is kérdezte a dvsc.hu.

Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Már az első napomon láttam, remek körülmények között készülhetünk, kiválóak a pályák, és a stadion is gyönyörű. Egy biztos, mindenkinek száz százalékot kell nyújtani már most, hogy jobb eredményeket érjünk el, mint az elmúlt évben

– fogalmazott Ante Erceg, aki sérülés miatt sokáig nem tudott pályára lépni az elmúlt időszakban. – Fizikálisan jól érzem magam, viszont nyilvánvalóan játékpercekre van szükségem, hogy a lehető legjobb formába kerüljek. Gólokkal szeretném segíteni a csapatot, hogy a szezon végén elérjük az általunk megfogalmazott célokat.

Ante Erceg végezetül elmondta,

egyelőre nem tud sokat a magyar bajnokságról, de nagyon várja már, hogy megismerje a mezőnyt.

– A nemzetközi kupasorozatokban induló magyar gárdák meccsei közül volt szerencsém látni néhányat, és miután kiderült, hogy a DVSC labdarúgója leszek, a Lokit is jobban feltérképeztem. Amikor a korábbi csapataimmal edzőmeccset vívtunk valamely magyar együttes ellen, feltűnt, hogy fizikálisan erősek a játékosok, és mindig a maximumra törekednek. Várom, hogy testközelből is megtapasztaljam, milyen itt futballozni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában