NB III.

2022.05.04. 19:52

Súlyos sérülés a városi derbin, nyílt törést szenvedett a Loki játékosa

Döntetlent játszott a DVSC második csapata és a DEAC szerda este.

Forrás: dvsc.hu

Szerdán hétközi fordulót rendeztek az NB III. Keleti csoportjában. A DVSC második csapata a tabellán 2. DEAC ellen játszott városi rangadót a Nagyerdei Stadionban. A kis Loki remek formában várta az összecsapást, hiszen a legutóbbi három meccsén nyerni tudott, olvasható a Loki honlapján.

A szerdai meccsen helyenként kemény küzdelem zajlott, sajnos az első félóra elteltével súlyos sérülés is történt, Kovács Róbert nyílt törést szenvedett.

Gól a mintegy 8 percnyi hosszabbítás ellenére a szünetig nem esett.

A pihenő után hiába támadott többet a DEAC, a 63. percben a kis Loki szerzett vezetést Kalafat Álmos góljával, és hősiesen védte előnyét. A 95. percben aztán jött a dráma, az egyetemisták Sidibe büntetőjével végül is csak kiegyenlítettek, így mindkét gárda 1 pontot szerzett.

A tények

Labdarúgó NB III., Keleti csoport, 34. forduló

DVSC II.-DEAC 1-1 (0-0)

Nagyerdei Stadion, 400 néző, vezette: Lovas L.

DVSC II.: Szabó S. – Tordai, Kovács G., Kovács R. (Nagy R., 32.), Fábián, Füzfői (Zahuczky, 22.), Székelyhidi (Gomes, 88.), Sipos, Balla M., Kalafat, Batai. Vezetőedző: Szűcs János.

DEAC: Tóth D. – Lakatos, Ujvárosi, Orosz, Jankelic (Székely, 65.), Sárosi (Trencsényi, 78.), Soltész, Rauf, Sándor, Szabó L. (Csányi, a szünetben), Tochukwu (Sidibe, 65.). Vezetőedző: Sándor Tamás.

Gól: Kalafat (63.), illetve Sidibe (95., 11-esből).

A játéknapon a Hajdúszoboszló a Tiszaújváros ellen meccselt idegenben, és szenvedett 2–0-s vereséget.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában