Megye I.

2022.05.20. 13:27

Sorsdöntő meccs előtt áll a kis DEAC és a DASE

A DEAC II. a Kabát fogadja, a DASE a Monostorpályi otthonába látogat a megyei bajnokság utolsó előtti fordulójában.

Forrás: deac.hu

Rangadó előtt a DEAC II. Katona László alakulata szombaton hazai környezetben, a Böszörményi úti Campuson látja vendégül a Kabai Meteorit együttesét. A debreceni csapat 50 ponttal az ötödik, míg a Kaba 51 egységgel a harmadik – ez is mutatja, mekkora harc várható a dobogóért. A második hely sem elérhetetlen az egyetemi gárda számára, ehhez azonban mindenképpen három pontot kellene gyűjtenie szombaton, ami korántsem ígérkezik könnyű feladatnak. A kabaiak ősszel egygólos győzelmet arattak a DEAC II. felett, ugyanakkor a jelenlegi forma a debreceniek mellett szól, a kis DEAC három sikerrel, míg a rivális négy vereséggel a háta mögött várhatja az egymás elleni összecsapást.

Megyei I. osztály, 29. forduló

DEAC II – Kabai Meteorit

05.21. 17:00, Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campus

Fontos mérkőzés vár a DASE legényeire is, Kovács Miklós együttese nyolcmeccses veretlenségi sorozatát nyújtaná tovább szombaton. A Monostorpályi ellen bravúrra lesz szükség a pontszerzéshez, a vendéglátók ugyanis a tabella második helyéről várják a rangadót, míg a debreceniek 48 ponttal a hatodikok. Amennyiben éremre fáj a foga, a DASE csapatának nyernie kell idegenben, ugyanakkor a Monostorpályi a debreceniek szempontjából éppen a legrosszabbkor lábalt ki a gödörből: négy vereség után legyőzte a Kabát, ezzel pedig nagyon közel került az ezüstérem megszerzéséhez. Az agrárosoknak a bronzra lehet reális esélyük, győzelem esetén karnyújtásnyira kerülne a dobogó.

Megyei I. osztály, 29. forduló

Monostorpályi SE – DASE

05.21. 17:00, Monostorpályi, Vágó András Sportpálya

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában