Futsal

2022.05.17. 13:39

Létfontosságú bajnoki előtt az MVFC csapata

Rábl Jánosék szeretnék, ha minél több szurkoló menne ki a jubileumi találkozóra.

Rábl Jánosék mindent megtesznek a sikerért | Fotó: Napló-archív

Fotó: KOVÁCS PÉTER

A 600. tétmérkőzésére készül a Mezei-Vill kedden este, amikor a Veszprémmel találkozik a futsal NB I. felsőházának kilencedik fordulójában. Az MVFC fennállása óta 599 tétmérkőzésen játszott, a következő 600. összecsapás pikantériája abban rejlik, hogy a csapat bejut-e az első osztály bajnoki döntőjébe, ahol a Haladás várja ellenfelét. 

Nem remekeltek 

A berettyóújfaluiak a legutóbbi két mérkőzésükön nem tudtak győzni, a Debreceni Egyetem alakulata ellen 3–2-es vereséget szenvedtek, míg a Haladással 4–4-es döntetlent játszottak május végén. A veszprémiek sem remekeltek utolsó két bajnokijukon, a szombathelyi zöld-fehérektől 3–2-re kaptak ki, viszont az Újpestet 6–0-val küldték haza két hete. 
A létfontosságú összecsapást megelőző napokban a berettyóújfaluiak csapatkapitánya, Rábl János nyilatkozott a klub honlapjának. – Egy nagyon nehéz év áll mögöttünk, és ezen a mérkőzésen sok múlik, hogy bajnoki döntőt tudunk-e majd játszani, vagy a bajnokságban csak a harmadik helyért küzdhetünk tovább. Szeretnénk, ha minél több szurkoló jönne ki, hiszen ez egy jubileumi tétmérkőzés a Mezei-Vill történetében. A játékosok nevében is mondhatom, hogy mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy győztesen hagyjuk el a pályát, és lehetőségünk nyíljon ebben az évben bajnoki döntőt játszani – fogalmazott. 

Az MVFC Berettyóújfalu–Veszprém bajnoki összecsapást kedden este 19 órától rendezik a Pálfi István Rendezvénycsarnokban.

HBN 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában