Személyi változás

2022.05.13. 07:24

Lemondott a Hajdúszoboszlói Sportegyesület elnöke

Egy ötéves ciklus lezárulásával új fejezet kezdődik a HSE történetében.

Forrás: Facebook / Hajdúszoboszlói Sportegyesület

Egész napos tárgyalássorozatot követően Marosi György Csongor felkérte Katona Imrét, az Aqua-General Kft. tulajdonos-ügyvezetőjét arra, hogy vegye át a Hajdúszoboszlói Sportegyesület elnöki tisztségét. Ezzel párhuzamosan a teljes elnökség és felügyelő bizottság új, a gazdasági életből érkező szereplőkkel cserélődik – adta hírül Facebook-oldalán a klub.

Marosi György Csongor javasolja, hogy a május 31-ei taggyűlésen társadalmi elnöknek válasszák meg Katona Imrét, akinek munkáját mindenben segíti.

A leköszönő elnök elmondta még, hogy most számára is egy új fejezet kezdődik: ismeretlen kihívások előtt áll egy új helyen, és ez teljes kapacitást igényel, illetve a megnövekedett munkái miatt már nem tudja tovább vállalni a HSE társadalmi elnöki posztját. Továbbá úgy gondolja, hogy a mostani helyzetben erre a feladatra egy olyan személy alkalmas, aki már bizonyított, és a gazdasági szférából jön, valamint új forrásokat tud hozni a sportklub életébe. 

Katona Imre elfogadta a felkérést, Marosi György Csongornak megköszönte a munkáját és további sok sikert kívánt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában