Sportnap

2022.05.25. 21:00

Kézilabdáztak egy jót a Petőfi-iskola alsósai

Forrás: Debreceni Petőfi Sándor Általános Iskola és AMI

A Magyar Kézilabda Szövetség Utánpótlás-fejlesztési Igazgatósága által meghirdetett pályázat kedvezményezettjeként a Debreceni Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola teljes alsó tagozata részt vett a Velünk kerek a világ – Sulikézi sportfesztivál eseményein – tudatta portálunkkal Komáromi Julianna intézményvezető.

Az 1-4. osztályosok számára kiírt pályázat célja a sportolás népszerűsítése, azon belül a kézilabdajáték iránti érdeklődés felkeltése volt. A több állomáson zajló játékokkal a gyerekek a kézilabdázás életkornak megfelelő mozgásanyagát gyakorolhatták élményszerűen. A közös, zenés bemelegítés, majd a sportfeladatok nagy sikert arattak a tanulók körében, mindenki lelkesen vett részt a fesztiválon. Az első alkalom április 29-én, a második május 25-én zajlott az iskola pedagógusainak szervezésében, a kézilabda-szövetség mentorainak támogató jelenlétében.

A pályázat nyerteseként az intézmény egy 250 ezer forint értékű sportszercsomaggal is gazdagodott. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában