Strandröplabda

2022.05.20. 11:21

Júniusban rajtol a 10. Tikkadt Szöcske

Idén is hét fordulóban, öt helyszínen mérettetnek meg a strandröplabdázók.

Forrás: Napló-archív

Miután véget értek a teremröplabda megmérettetések hazánkban, júniusban elrajtol a strandröplabdás idény. A Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség idén immár tizedik alkalommal rendezi meg a Tikkadt Szöcske bajnokságot.

Kétszer jönnek Debrecenbe

A tornával kapcsolatban a főszervező, Szombathy András nyilatkozott a Hajdú-bihari Naplónak. – A hagyományosan megrendezett versenyt idén is hét fordulóban bonyolítjuk le. Öt helyszínen, Debrecenben két különböző strandon, Hajdúböszörményben, Berekfürdőn és Hajdúszoboszlón lesznek megmérettetések 2022-ben – árulta el.

Az első helyszín a Kerekestelepi strand lesz, június ötödikén és hatodikán. A második körnek a hajdúböszörményi Bocskai Strand- és Gyógyfürdő ad otthont június 25-26-án. Majd megyénken kívül, a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdőbe látogat a sorozat, ahol július 9-10-én lesznek megmérettetések. Július 16-17-én pedig ismét visszatérnek a versenyzők Hajdúböszörménybe, majd a hónap végén még két versenynap lesz, július 23-24 megint csak Berekfürdőre látogat a torna, Július 30-31-én pedig Hajdúszoboszlón játszanak a strandröplabdázók. A szezon augusztus 27-28-án zárul a debreceni Aquaticum Termálfürdőben.

A kétfős csapatok a tavalyi évben négy kategóriában indultak el a Tikkadt Szöcskén, női, férfi, vegyes és leány U19. Ezúttal annyi változás lesz a tornával kapcsolatban, hogy a leány U19-es korosztály helyett U18-asok mérkőzhetnek meg egymással.

A tornán az előző évekhez hasonlóan, valószínűleg több debreceni teremröplabdázó is szerepel majd.

AB

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában