Labdarúgás

2022.05.17. 16:14

Egált játszott a Szoboszló

Az edző szerint reális eredmény született.

Forrás: Tóth Imre

Az NB III. Keleti csoportjának 36. fordulóját rendezték szombaton és vasárnap. A DVSC II. a Kisvárda II. otthonában kapott ki 4–1-re, a debreceniek gólját a hosszan tartó sérüléséből nemrég felépült Bárány Donát szerezte. A hajdúságiak mestere, Szűcs János a Debreceni Sportéletnek nyilatkozott a meccs után. A szakember elmondta, a mérkőzés képe alapján nem volt háromgólnyi különbség a két csapat között. A DEAC hazai pályán ütötte ki a Tállya alakulatát 8–0-ra. Az egyetemisták góljait Orosz Marcell, Bidzylia Anton, Szabó Levente, Székely Dávid, Gaczella Robert, Ibrahima Sidibe, illetve Iván Jankelic szerezték, utóbbi duplázott. Ezzel a sikerrel Sándor Tamás tanítványai bebiztosították a második helyüket a tabellán. 

A HSE a bajnokot látta vendégül, a hajdúszoboszlóiak 2–2-re végeztek a Kazincbarcika ellen. A hazaiak góljait Lénárt Gergő és Máté János szerezték. A meccs után Csillag László, a HSE edzője a klub honlapjának elmondta, reális eredmény született, mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségei. 

HBN 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában