Kézilabda

2022.04.28. 09:34

Visszatértek a Lokihoz a válogatott játékosok

Szilágyi Zoltán akadémistákkal egészítette ki az együttesét.

Szilágyi Zoltánékra (középen) ismét bajnoki vár | Forrás: Napló-archív

Az elmúlt héten tíz DVSC Schaeffler-játékos hiányzott válogatottbeli elfoglaltság miatt, így erősen foghíjas kerettel készült a csapat. A Fehérvár elleni meccs előtt szerdán gyakoroltak először teljes létszámban a lányok. 

Bordás Réka, Csapó Kyra, Hornyák Dóra, Planéta Szimonetta, Tóvizi Petra és Vámos Petra a felnőtt-, Vámos Míra a junior-, Csernyánszki Liliána és Panyi Anna az ifjúsági, míg Mariana Costa a brazil válogatottban szerepelt. 

Szilágyi Zoltán elmondta a klub honlapjának, hogy akadémisták jöttek fel az első csapathoz, így tudtak gyakorolni. – Az ilyen periódusokban van idő olyan dolgokkal foglalkozni, amelyekre a meccsek között nincs. Több lehetőség van erőfejlesztésre, képességfejlesztésre és technikai képzésre. Mindössze három nap maradt az Alba-Fehérvár elleni szombati bajnoki mérkőzés előtt a közös gyakorlásra, készülünk a fehérváriak ellen, mint minden meccsre – fogalmazott. 

A DVSC szombaton 18 órától lép pályára Székesfehérváron.

HBN 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában