Megye I.

2022.04.08. 21:49

Tovább nyújtanák a veretlenségi sorozatot a kabaiak

Tóth Péter bízik benne, hogy kemény, de sportszerű meccset játszanak majd Sárrétudvariban.

Forrás: Napló-archív

A 23. fordulóval folytatódnak a megyei első osztály küzdelmei a hétvégén. Ezúttal csak szombaton rendeznek mérkőzéseket, amelyekből előzetesen kiemelkedik a Hajdúsámson–Monostorpályi és a Sárrétudvari–Kaba találkozó. Előbbinél a negyedik fogadja a második helyezettet, mindkét gárda gólerősen futballozik, de a számok azt is mutatják, hogy a Monostorpályi védelem stabilabb lábakon áll. Mindkét gárda csak egyszer kapott ki tavasszal, a sámsoniak különösen otthon erősek, két fordulóval ezelőtt a listavezető Balmazújvárossal is döntetleneztek.

 

A játéknap másik izgalmas meccsét Sárrétudvariban rendezik, ahová a tabella harmadik kabaiak látogatnak. Földesi Ambrus együttese idén már kétszer fejet hajtott az ellenfele előtt, ám legutóbb a DEAC pályájáról elhozták a három pontot. A vendég kabaiak még veretlenek a tavasszal, négy győzelem mellett háromszor megosztoztak a pontokon. Legutóbb éppen Tóth Péter vezetőedző korábbi csapatát, a Püspökladányt küldte egy hatossal haza a Meteorit.

 

– Jól hangzik, hogy veretlenek vagyunk a tavasszal, de azért van bennem hiányérzet – szögezte le Tóth Péter a Hajdú-bihari Naplónak. – A Sárrétudvari egy masszív középcsapat, amit a helyezése, és az eredményei is mutatnak. Nagyon stabil tengelye van jó kapussal és támadókkal. Általában az elöl lévő, erős, és gólerős Vass Ádámra játsszák fel a labdát, őt ki kell kapcsolni ahhoz, hogy megnyerjük a mérkőzést. Ha nem sikerül, akkor nagy harc lesz. Bízom benne, hogy kemény, de a durvaság határát nem átlépő meccset vívunk majd az Udvarival. Nekünk türelmesnek kell lennünk, és az adott lehetőségekkel jól sáfárkodni – adott iránymutatást a szakember.

 

A Hajdúsámson–Monostorpályi és a Sárrétudvari–Kaba találkozókat egyformán szombaton 15.30-tól rendezik majd.

 

MSZ

Tóth Péter tippjei

 

Vámospércs–Derecske 2–2
Egyek–Hajdúböszörmény 3–2
Berettyóújfalu–DSC-SI 2–1
Sárrétudvari–Kaba 1–2
DEAC II.–Hajdúnánás 2–1
Hajdúsámson–Monostorpályi 2–2
Balmazújváros–Nyíradony 3–1
Püspökladány–DASE 1–4

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában