Országos bajnokság

2022.04.25. 21:42

Szép eredményeket értek el a debreceni súlyemelők

A hétvégén rendezték meg Tarjánban a 2022-es Súlyemelő Országos Iskolás Bajnokságot.

Forrás: FISZEJ SE

A FISZEJ SE Debrecenből 5 versenyzővel képviselte magát - számolt be róla az együttes. Mint írják, Kovács Márk János, a Vénkerti Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 8. osztályos tanulója a serdülő korcsoport + 96 kg-os súlycsoportjában a 6. helyezést érte el. 

Kecskés Karina, a Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnázium 10. osztályos tanulója a ifjúsági korcsoport 59 kg-os súlycsoportban első helyezett lett. Összetett eredménye 157 kg, ami új egyéni csúcs: szakítás 70 kg, új egyéni csúcs és a lökés 87 kg. Ráadásul Karina nyerte az ifjúsági korcsoport Abszolút bajnoki címét is. 

Füzesi Anna, a Svetits Katolikus Óvoda és Általános Iskola és Gimnáziuma 10, osztályos tanulója az ifjúsági korcsoport 64 kg-os súlycsoportban szintén 1. helyezett lett, összetett eredménye 155 kg, emellett az ifjúsági korcsoport 3. legeredményesebb versenyzője.

Molnár Kevin Kristóf, a DSZC Brassai Sámuel Műszaki Technikum 10. osztályos tanulója at ifjúsági korcsoport 102 kg-os súlycsoportban 2. helyezett lett, összetett eredménye 178 kg. 

Halász Zsolt, a Debreceni Református Kollégium Gimnáziuma és Diákotthona 10. osztályos tanulója ifjúsági korcsoport 102 kg-os súlycsoportban az előkelő 4. helyen végzett, összetett eredménye 160 kg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában