Labdarúgás

2022.04.09. 10:02

Nincs igazán vesztenivaló

Bernáth Csaba és Szebeni István is pozitív előérzésekkel várja a Fradi–Loki összecsapást.

Forrás: Nemzeti Sport-archív

A Hajdú-bihari Napló az OTP Bank Liga idei szezonjára azzal az ötlettel állt elő, hogy megkeres két a DVSC-hez kötődő sportbarátot, hogy kövessék végig az egész 2021–2022-es idényt lapunkkal együtt. Nagy örömünkre Bernáth Csaba, a Loki legendás focistája és Szebeni István, a TV2 nyíltan futball- és sportrajongó műsorvezetője is igent mondott felkérésünkre. A fiúk feladata, hogy minden forduló előtt elmondják várakozásaikat és megtippeljék a mérkőzések pontos végeredményét. A telitalálatért 3, a kimenetel és a góla­rány eltalálásáért 2, a kimenetel eltalálásáért pedig 1 pont jár. 

 

Sajnálom a ZTE elleni kimaradt büntetőt, de a játék képe alapján döntetlenközeli meccs volt ez – mondta Bernáth Csaba, majd áttért a következő mérkőzésre. – Nincs gond, menni kell tovább és koncentrálni a Fradira. Az esélytelenek nyugalmával lépünk pályára, de ebben az idényben úgy látszik, hogy szereti a DVSC az ilyen összecsapásokat. Nem beszélve arról, hogy a Ferencvárosról azt hittük, hogy toronymagasan nyeri a bajnokságot, de azért becsúsznak hibák náluk is bőven. Szerintem lehet esélyünk az Üllői úton, nincs vesztenivaló, úgyhogy bátran, önbizalommal kell futballozni. Szükség lesz rá, hogy akár extra dolgokat is elvállaljanak a játékosok, mert abból születhet jó eredmény – hívta fel a figyelmet. 

 

Szebeni István szerint ez a jelenlegi 7 pontos előny a kieső zónában lévőkkel szemben akkor lenne igazán megnyugtató, ha az előttünk álló fordulóban még növelni tudná a DVSC. – Örülhetünk, hogy a múlt héten a Gyirmót és az MTK kikaptak, így akkor is egy ponttal távolabb léptünk. A Fradinál nem érzem most, hogy annyira ellenállhatatlanok lennének, akár ki is foghatnak egy rossz napot. Mindenképp ott leszek és szurkolok, ráadásul a paksi meccs után Dzsudzsák Balázs is megjegyezte, hogy ha ott vagyok, akkor nyer a Loki. Remélem, hogy ezúttal is szerencsét hozok a fiúknak. A fordulóban a Paks–Újpest találkozóra leszek még kíváncsi, szerintem sokgólos, izgalmas kis összecsapásra számíthatunk – mondta el várakozásait. 

 

BA 
 

A 26. forduló pontszámai

 

Bernáth Csaba 

Mezőkövesd–Gyirmót 3–1 1 
Debreceni VSC–ZTE 2–1 0 
Fehérvár–Kisvárda 1–0 1 
Honvéd–Paksi FC 2–2 2 
Újpest FC–MTK 3–1 2 
Puskás–Ferencváros 1–2 0 

 

Szebeni István 

Mezőkövesd–Gyirmót 1–1 0 
Debreceni VSC–ZTE 2–1 0 
Fehérvár–Kisvárda 2–1 1 
Honvéd–Paksi FC 2–1 0 
Újpest FC–MTK 1–0 1 
Puskás–Ferencváros 1–1 2

 

103 pont Bernáth Csaba

101 pont Szebeni István

 

A labdarúgó NB I. 26. fordulójának eredményei

 

Mezőkövesd–Gyirmót FC Győr 1–0 
Debreceni VSC–ZTE FC 0–0 
Mol Fehérvár FC–Kisvárda 5–3 
Budapest Honvéd–Paksi FC 1–1 
Újpest FC–MTK Budapest 2–0 
Puskás Akadémia–Ferencváros 2–2

 

A 27. forduló tippjei

 

Bernáth Csaba 

Zalaegerszeg–Honvéd 1–1 
Kisvárda–Mezőkövesd 2–0 
Gyirmót–Puskás 1–2 
Ferencváros–DVSC 0–1 
Paksi FC–Újpest FC 2–2 
MTK Budapest–Fehérvár 0–3 

 

Szebeni István 

Zalaegerszeg–Honvéd 1–1 
Kisvárda–Mezőkövesd 2–0 
Gyirmót–Puskás 0–1 
Ferencváros–DVSC 1–2 
Paksi FC–Újpest FC 2–2 
MTK Budapest–Fehérvár 0–2 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában