Labdarúgás

2022.04.13. 09:07

NB III.: megyei rangadót vív a DEAC a Szoboszlóval

Az egyetemisták felkészülését sérülések hátráltatták.

A kék mezes HSE legutóbb a Jászberényt múlta felül | Forrás: Napló-archív

Hétközi fordulót rendeznek az NB III. Keleti csoportjában, amely ráadásul egy megyei rangadót is tartogat számunkra szerdán. 


A DEAC az Aqua-General SE-t fogadja 16 órától a Debreceni Egyetem Dóczy József utcai sporttelepén. Egyik gárda sincs rossz formában, a cívisvárosiak az elmúlt négy bajnokijukat – közte a BKV elleni rangadóval – kivétel nélkül megnyerték, így a tabellán jelenleg 69 ponttal a második helyen állnak. A vendég szoboszlóiak öt összecsapás óta nem találtak legyőzőre, ám ebből csak kettő volt a győzelem. Csillag László tanítványai a számukra kedvezően alakuló eredmények esetén befoghatnák a harmadik BKV-t. 


Sándor Tamás, a DEAC vezetőedzője a Hajdú-bihari Naplónak elmondta, küzdelmes mérkőzésre számít a jól támadó HSE ellen. – Hiányzók és egyéb nehézségek bonyolítják mostanában a felkészülésünket, sérülés miatt több támadónkra nem számíthatok, a középpályásunk, Sándor Tamás pedig öt sárga lap miatt nem léphet a pályára. Mivel most vasárnap-szerda ritmusban játszunk, ezt is figyelembe kell venni az összeállításkor, de a problémák ellenére győzelemre készülünk – nyilatkozta a szakvezető. 


A harmadik megyénkbeli gárda, a DVSC II. a Törökszentmiklós vendége lesz, ugyancsak 16 órától.

 

MSZ 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában