Loki-baba

2022.04.23. 13:00

Milánt hozta a húsvéti nyuszi Vantara-Kelemen Éváéknak

Sokáig csak a szeretteinek árulták el a pici érkezésének hírét.

Boldogság: Vantara-Kelemen Éva, Csaba és a kis Milán | Forrás: Vantara-Kelemen Éva-archív

Nemrég tovább bővült a Loki-család: megszületett a tavaly nyáron visszavonult Vantara-Kelemen Éva kisfia. Vantara Milán múlt hétfőn délelőtt látta meg a napvilágot, 2750 gramm súllyal és 45 centis magassággal.

Mindig is az volt a tervünk, hogy miután felhagyok a profi kézilabdával, elkezdünk próbálkozni, de azt nem gondoltuk volna, hogy ilyen gyorsan érkezik majd a baba, ám természetesen óriási volt a boldogság

– vallotta be a DVSC Schaeffler korábbi csapatkapitánya a Napló megkeresésére. – A szeretteinknek elmondtuk, a nagyobb nyilvánossággal viszont csak a 12 hét letelte után osztottuk meg az örömhírt. Múlt héten csütörtökön jöttünk haza a kórházból, úgyhogy gyakorlatilag nekünk Milánt hozta a húsvéti nyuszi. Császármetszéssel jött a világra, így egy kicsit nehezebben mozgok még, de a férjem, Csaba, a testvérem és az anyósom rengeteget segít – mondta el a Vica becenévre hallgató korábbi kézilabdázó, aki szeretné, ha Milán majd egyszer sportolna, de nem fogják mindenáron abba az irányba terelni.

MSZ 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában