Futsal

2022.04.22. 21:12

Mesterhármassal nyert a DEAC a megyei derbin

A Berettyóújfalu otthonába látogattak a debreceniek.

Forrás: Napló-archív

Megyei rangadót tartottak a férfi futsal NBI. Felső-ház 7. fordulójában, az MVFC a DEAC-ot fogadta péntek este. Kiegyenlített első félidőt produkáltak a csapatok, mindkét kapu előtt voltak helyzetek, amelyekből bármelyik gárda megszerezhette volna a vezetést. Már-már úgy tűnt, hogy nem születik gól az első játékrészben, amikor a 19. percben vezetéshez jutott az MVFC. Egy Rafinha-Rábl János akció után a magyar válogatott támadó lövését még kiütötte Krajcsi Bence, de a kipattanót brazil légiós már a kapuba bombázta.

Szünet után agresszív letámadásra jött ki a Debrecen, és ennek gyorsan meg is lett az eredménye: egy perc sem telt, és máris egyenlítettek a az egyetemisták, Rácz Zsolt lőtt ballal a hosszúba. A 28. minutumban Nagy Dániel egy labdaszerzést követően újra előnyhöz juttatta a hazaiakat. Ám jött az újabb fordulat, Rácz Zsolt két szabadrúgás kombináció után megszerezte második és harmadik gólját, megnyerve 3–2-re a megyei rangadót az egyetemistáknak.

MSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában