Gyász

2022.04.11. 19:20

Jövő csütörtökön vesznek végső búcsút Csubák Zoltántól

Forrás: dvsc.hu

Mint arról beszámoltunk, 68 éves korában, hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt Csubák Zoltán, a DVSC és a Hajdú-bihari Napló egykori munkatársa. A dvsc.hu hétfőn közölte:

Csubák Zoltánt április 21-én, csütörtökön 16 órától a debreceni Köztemető 2-es ravatalozójából kísérik utolsó útjára. A család a temetést követően a járványügyi helyzetre való tekintettel kéri a részvétnyilvánítások mellőzését.

Csubák Zoltán igen jeles pályát futott be, újságírói diplomájának megszerzése közben már a Hajdú-bihari Napló munkatársa volt, ahol 1980 és 1995 között tizenöt évig dolgozott, sok esztendőn át a sportrovat vezetőjeként. 

 

Egy évtizeden át volt a Nemzeti Sport megyei tudósítója. Később a Hajdú-bihari Nap munkatársaként tűnt ki, mindeközben fontos szerepet vállalt többek között a City és az Infó Rádiónál is.

 

2003-tól 2020-ig, 17 esztendőn át dolgozott a DVSC-nél marketingvezetőként, majd sajtófőnökként. Életének legszebb feladatai és élményei közé sorolta a Loki Bajnokok Ligája és Európa Liga szereplésében, bajnoki meneteléseiben való közreműködést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában