Videókkal

2022.04.08. 10:15

FTC vagy DVSC? DVSC vagy FTC? Szavazzon, Ön szerint hogy alakul majd a hétvégi meccs!

Egy ide, egy oda a szezonbéli mérleg, ez billenhet el szombat este valamelyik irányba.

Forrás: Nemzeti Sport-archív

Hét kör van még hátra a labdarúgó NB I.-ből, a keménynek ígérkező véghajrát szombaton a listavezető Ferencváros otthonában kezdi meg a forduló előtt 9. helyen álló Loki. A 19.30-kor kezdődő találkozóra mindkét csapat iksszel hangult, a Debrecen a ZTE, az FTC a Puskás Akadémia ellen szerzett egy pontot legutóbb.

 

A Debrecen a nyár végi meccsét elveszítette, a télit viszont megnyerte a címvédő ellen, előbbi 4–2-es, utóbbi 2–0-s végeredményt hozott. Augusztusban Ugrai duplája jelentette a szépségtapaszt, fővárosi részről Mak kétszer, Mmaee és Laidouni egyszer-egyszer volt eredményes, a lenti videóban mind a hat gólt visszanézheti.

Advent harmadik vasárnapján Bévárdi és Tischler találataival tartott otthon nagyon értékes három pontot a Debrecen, ennek a meccsnek is megmutatjuk az összefoglalóját.

És vajon most hétvégén mi lesz? Megismétlődik a debreceniek év végi bravúrja? Vagy sikerül visszavágnia az FTC-nek? Szavazzanak, Önök szerint hogy alakul majd a meccs! 

Ön szerint mi lesz az FTC–DVSC mérkőzés vége?

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában