Labdarúgás

2022.04.29. 09:34

Focival telik a munka ünnepe NB III.-as csapatainknak

Teljes bajnoki forduló jön május elsején.

Forrás: dvsc.hu

A DVSC, a DEAC és a Hajdúszoboszló is pályára lép vasárnap, a labdarúgó NB III. 33. fordulójában.

A kis Loki ezúttal hazai környezetben, mégpedig a Nagyerdei Stadionban játszik, az ellenfél a Jászberény lesz. A találkozót eredetileg 17 órától rendezték volna, ám megváltozott a kezdési időpont, így 14 órától csapnak össze a felek, hívja fel a figyelmet a dvsc.hu.

Komoly rangadó vár mind a két gárdára, hiszen a tabellát figyelve látható, hogy mindössze három pont van a csapatok között. A kis Loki 38 egységgel a 12., míg a Jászberény 35 ponttal a 16. helyet foglalja el, így nagy eséllyel komoly erőket mozgósítanak majd az együttesek a három pontért.

Nincs túl jó formában a Jászberény, elmúlt 12 meccsén nyeretlen, a legutóbbi 4 bajnokiján pedig pontot sem szerzett, az elmúlt hétvégén a Tiszafüredtől szenvedett 2-0-s vereséget hazai pályán. Ami a DVSC II-t illeti, két győzelemmel a háta mögött várja a vasárnapi összecsapást, Sármány Kristófék a Hidasnémetit 3-0-ra, míg a Putnokot 2-1-re győzték le. A jászberényi fellépésünk nem alakult jól a számunkra, október közepén 1-0-ra kikaptunk aktuális ellenfelünktől.

A május 1-jén, vasárnap 14 órakor kezdődő mérkőzést tehát a Nagyerdei Stadionban rendezik, a belépés ingyenes. A meccset a Debrecen Televízió élőben közvetíti.

Mint azt a hirek.unideb.hu írja, a DEAC labdarúgói Tiszafüreden vendégszerepelnek, a mérkőzést 17 órakor rendezik a Lipcsey Elemér Sporttelepen. A Hajdúszoboszló az Eger SE-t fogadja, az a meccs is délután ötkor kezdődik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában