Együtt ünnepeltek a sportolók

2022.04.27. 12:47

Érmet akasztott Szilágyi Áron nyakába a megyei elnök

Pajna Zoltán is részt vett a Legendák gáláján.

Forrás: boxing.hu

A napokban rendezték a Legendák gáláját Budapesten; az április 24-i rendezvényen a magyar ökölvívás bajnokait ünnepelték. Mások mellett jelen volt Erdei Zsolt, Kovács István és Gedó György is – tudatta a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat.

Forrás: boxing.hu

Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnökségi tagjaként vett részt az eseményen, melyen más magyar sikersportágak legjobbjaival együtt ünnepelték a lassan százéves magyar ökölvívást. A meghívottak között szerepelt például az olimpiai aranyérmes birkózólegenda, Növényi Norbert, a háromszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok kardvívó, Szilágyi Áron, és a 2000-es években háromszoros olimpiai bajnoki címet nyerő vízilabdacsapat is.

Szilágyi Áront és a pólósokat egy különleges, „a Magyar Ökölvívó Társadalom sportpályafutása legmagasabb szintű elismerése” felirattal ellátott hatalmas serleggel méltatták.

Forrás: boxing.hu

Mellettük a 2003-ban elhunyt ökölvívóikon Papp László fia, ifjabb Papp László is átvehetett egy méretes kupát édesapja emlékének tiszteletére. Kovács István, a FIBA főtitkára a Legendák díját az olimpiai bajnok Gedó Györgynek nyújtotta át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában