NB III.

2022.04.10. 16:43

Egy lőtt gólra három volt a válasz: kikapott a kis Loki a DVTK második csapatától

Jó hír viszont, hogy Bárány Donát visszatérhetett a pályára.

Forrás: Facebook / DVSC

A remek formában lévő DVSC II. a Diósgyőr második csapatát látta vendégül a DEAC-pályán vasárnap délután a labdarúgó NB III. Keleti csoportjában.

 

A debreceniek Facebook-oldalán közölt tudósítás szerint a vendégek kezdték jobban a mérkőzést, a DVSC kapujában álló Erdélyi Benedeknek több alkalommal is bravúrral kellett védenie. A 38. percben sajnos megszerezték a vezetést a borsodiak, és a szünetig nem is változott az állás.

 

A kis Loki egyenlítésére a 68. percig kellett várni, ekkor Sármány Kristóf szépségdíjas fejesből szerzett gólt, ám nem örülhetett sokáig a Debrecen, két perccel később ismét a vendégeknél volt az előny. A 83. percben harmadik találatát is megszerezte a DVTK II., amely így 3-1-es győzelmet aratott.

 

Jó hír, hogy ismét pályára lépett a DVSC felnőttcsapatának tavaly decemberben műtött játékosa, Bárány Donát, aki egy bő félórát játszott.

 

Folytatás szerdán a hétközi fordulóban, melyben Törökszentmiklóson lép pályára Szűcs János együttese.

 

A tények

 

NB III. Keleti csoport 29. forduló

 

DVSC II. – DVTK II. 1–3 (0-1)

 

DVSC II.: Erdélyi – Lénárt, Kovács R. (Székelyhidi, 86.), Kovács G., Fábián – Soltész, Balla (Tordai, 82.), Farkas, Kalafat (Gyönyörű, 46.) – Kenderesi (Bárány, 58.), Sármány.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában